Samarbeten

Samarbete

Lund University Commissioned Education samarbetar i dag med såväl internationella storföretag som organisationer och offentliga myndigheter.

Nedan finner du några exempel på samarbeten och röster om dessa.

I menyn till vänster hittar du övriga samarbeten och även länkar till vissa av våra kurser.

"Det är bra när industri och högskola kan komplettera varandra”

Rolf Holmberg med ansvar för arbetsmiljöarbete vid E.ON Värme Sverige sökte lämplig samarbetspartner för företagets internutbildning och fick kontakt med Lund University Commissionen Education på en mässa.

Läs mer


"Din erfarenhet är din biljett"

För Tord Johansson, ombudsman på Kommunalarbetarförbundet, blev universitetsstudierna en positiv upplevelse och ett bevis på hans yrkeskunnande.

Läs mer


"Från fördjupning till smörgåsbord"

När Tetra Paks anställda påverkade kursen om nanoteknik blev resultatet optimalt. Mattias Lennartsson är utvecklingsingenjör på Tetra Pak Processing Systems AB och gick tillsammans med andra medarbetare två tredagarskurser i nanoteknik vid Lunds universitet. Syftet var att bygga en generell kompetens inom företaget.

Läs mer


"Startskott"
 

För Lena Hallén vid Myndigheten för samhällskydd och beredskap, MSB (tidigare Räddningsverket) i Karlstad blev kursen i Omvärldsanalys inom politiskt styrda organisationer startskottet för egna deltidsstudier.

Läs mer


"Kunskapsveckan i Lund är ett fantastiskt sätt för kommunens lärare att få direktkontakt med den senaste forskningen" 

Sten-Bertil Olsson, skoldirektör i Lunds kommun, samarbetar sedan fem år tillbaka med Lunds universitet om Kunskapsveckan – en storsatsning på lärarfortbildning.

Läs mer


Tillbaka

Sidansvarig: Viveca Landelius
Frågor om webbplatsen: Webbgruppen
Ansvarig enhet: LUCE 

 

Uppdaterad: 2014-06-10

Lunds universitet Box 117, 221 00 Lund. Telefon: 046-222 00 00