Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om Kompetensportalen

Kompetensportalen är Lunds universitetets gemensamma portal för utbildningar och aktiviteter riktade till medarbetare.

I Kompetensportalen finns stöd för att skapa och administrera utbildningar både online och i klassrum. Uppskattade funktioner är kurskatalog, anmälnings­formulär, kursenkäter och automatiska intyg. Det finns även ett inbyggt författarverktyg för att skapa onlineutbildningar.

I Kompetensportalen ligger idag utbildningar inom exempelvis ekonomi, kommunikation, bibliotek, utbildningsadministration, personalfrågor, chef- och ledarskap, karriärprogram och mycket mer.

Vem har tillgång till Kompetensportalen?

Alla medarbetare har tillgång till Kompetensportalen och loggar enkelt in med LU-konto (Lucat-ID) på http://kompetensportalen.lu.se. Observera att studenter har inte tillgång till portalen.