Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Padlet är ett verktyg för att skapa digitala samarbetsytor som lätt går att dela mellan deltagare.

Så funkar Padlet

Padlet är ett webbaserat verktyg för att skapa digitala samarbetsytor/anslagstavlor som är enkla att dela och som flera personer kan arbeta med samtidigt. Verktyget passar bra till flera olika aktiviteter, så som brainstorming, presentationer och samarbetsprojekt. Man kan enkelt skapa inlägg med texter, bilder, länkar eller film genom att klicka på padletytan och skriva. Dessutom kan man med enbart ett par klick bädda in sin Padlet på en sida i Canvas.

Logga in i Padlet

Gå in på padlet.com/auth/login och väljer därefter ”Logga in med Microsoft”. Logga sedan in med ditt vanliga LU-konto. Du får då tillgång till det PRO-konto som LU har i Padlet och som bland annat ger möjlighet att skapa obegränsat antal padlets.

Här finns en guide om hur du loggar in i Padlet första gången – canvas.education.lu.se