Guider för studenter av studenter

Bild på student som tycker det är svårt

Visste du att det finns en ny guide för studenter av studenter om LUs vanligaste digitala verktyg?

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Det är ju inte den digitala lärmiljön som ska utmana våra studenter utan snarare ämnet. Ibland har dina studenter trots allt frågor kring hur man hanterar olika funktioner i någon av de verktyg som ingår i den digitala lärmiljön. Det kan då vara bra för dig som lärare att veta att det finns en guide av studenter för studenter.

Ta del av Studentguiden på lärplattformen Canvas.

Både du och dina studenter hittar också studentguiden i Canvas vänstermeny under frågetecknet.

Visning av länk till hjälp