Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hallå där Rachel Forsyth!

Foto på Rachel Forsyth.

Lär känna Rachel Forsyth, numera anställd som pedagogisk utvecklare på Enheten för undervisningsstöd. Rachel kommer ursprungligen från Storbritannien. Hon arbetade länge som pedagogisk utvecklare på Manchester Metropolitan University, med inriktning på examination och lärande online. Där undervisade hon också nya universitetslärare. 

Hur kommer det sig att du ville arbeta här på enheten för undervisningsstöd?

– Jag är verkligen glad över att ansluta mig till enheten eftersom jag tycker om projektarbete och att utveckla nya tjänster, och enheten har många sådana planer!

På vilka sätt kan du dra nytta av dina tidigare erfarenheter i det här jobbet? 

– Jag tror att mina tidigare erfarenheter inom kurs- och examinationsdesign samt utbildningsförändring kommer att vara till stor nytta i min nya roll. Dessutom håller jag på att avsluta två projekt här i Lund, som har gett mig möjligheten att förstå hur utbildning stöds och utvecklas här. Ett av projekten har handlat om just utbildning med digitala verktyg, så jag känner mig redo för den här utmaningen.

Kan du dela med dig av ett mål du har i din nya tjänst?

– Ett mål jag har är att ge alla självförtroende nog att använda digitala verktyg i sin egen undervisning och examination. Jag vill fokusera på och lära mig mer om varför man väljer eller inte väljer olika strategier.

Har du någon dold talang?

– I can make English marmalade!

Läs mer om Rachel Forsyth i Lunds universitets forskningsportal – portal.research.lu.se