Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vi bygger om – läs om revideringen av education.lu.se

Foto som visar en siluett av en byggarbetsplats med personer som arbetar.

Ursäkta röran! Just nu reviderar vi vår webbplats education.lu.se. 

Foto: Shivendu Shukla från Unsplash.com. 

Vår webbplats education.lu.se skapades i samband med pandemin och har vuxit organiskt sedan dess. Mycket av materialet har blivit utdaterat och det är dags för en ordentlig revidering.
 
Vi håller just nu på att rensa, klarspråka och skapa nytt material för att du som besökare ska få så god användning av webbplatsen som det är tänkt. Bland annat har startsidan bytt utseende och det finns numera en ruta för att logga in direkt till alla våra digitala verktyg. Gå gärna in och läs vårt nya material på temana tillgänglighet och generativa AI-verktyg!
 
Vi uppdaterar sidorna löpande och därför kommer webbplatsen fortsätta att ändra form under höstterminen. Om du behöver hjälp att orientera dig eller hitta material kan du höra av dig till maria [dot] esaiasson [at] kommunikation [dot] lu [dot] se (maria[dot]esaiasson[at]kommunikation[dot]lu[dot]se.)