Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Mentimeter

Mentimeter är det digitala verktyget för att öka engagemang och interaktivitet med deltagarna vid föreläsningar, möten och events.

Så funkar Mentimeter

Mentimeter är ett webbaserat verktyg för att skapa interaktiva presentationer och undersökningar där deltagarna kan rösta på olika alternativ eller skriva in egna svar. Det är ett snabbt och enkelt sätt att skapa engagemang hos deltagarna och fungerar lika bra i digital undervisning i t.ex. Zoom som vid en klassisk salsföreläsning. Deltagarna i en Mentimeter är alltid helt anonyma, så länge de inte väljer att själva skriva ut sitt namn eller identifiera sig på annat sätt.

Logga in i Mentimeter

Lunds universitet har en licens som ger alla medarbetare tillgång till Mentimeters fulla funktionalitet om man loggar in med sitt LU-konto. För att få tillgång LU:s Mentimeter-team och Mentimeters hela funktionalitet utan begräsningar rekommenderas att du loggar in med ditt LU-konto. 

Här loggar du in med ditt LU-konto på mentimeter.com/join/lunduniversity.

Om du blir ombedd att ange "company name" så fyll i "lunduniversity".