Om QPS - Quality Progress System vid Medicinska fakulteten

QPS står för Quality and Progress System, ett system som skapar förutsättningar för att säkerställa progression.

QPS är ett system som skapar nya möjligheter att jobba verksamhetsnära och kontinuerligt med lärande, kvalitet och progression. Det skapar förutsättningar för att säkerställa att progression sker mellan kurser, i relation till examensmålen. Systemet kommer användas av alla utbildningar på Medicinska fakulteten och kommer möjliggöra ett ökade samarbeten.

QPS finns endast tillgängligt på Medicinska fakulteten vid Lunds universitet.

Vill du veta mer om QPS?

Här hittar du mer information: www.qps.education.lu.se

Behöver du hjälp och support?

Kontakta QPS-supporten via mejl: qps [at] med [dot] lu [dot] se