Om QPS - Quality Progress System vid Medicinska fakulteten

QPS står för Quality and Progress System, ett system som skapar förutsättningar för att säkerställa progression.

QPS, som idag endast finns tillgängligt på Medicinska fakulteten är ett system som  skapar nya möjligheter att jobba verksamhetsnära och kontinuerligt med lärande – kvalitet och progression.  Det skapar förutsättningar för att säkerställa att progression tex sker mellan kurser, i relation till examensmålen. Systemet kommer användas av alla utbildningar på medicinska fakulteten och kommer möjliggöra ett ökade samarbeten.

Vill du veta mer om QPS?

Här hittar du mer information: qps.education.lu.se